Risiga slampalkis!

Alltså nu har det fan gått för långt!! Visst, jag är inte ihop med Marcus längre, men det är INTE OKEJ för det att Christina flörtar med honom! Jag har länge tolererat hennes slampiga livsstil men nu har det FÖR I HELVETE FAN gått över gränsen! Det spelar ingen roll om hon särar på benen bara för att få andra att komma över och umgås med det där tidsslöseriet - men han är mitt förbannade ex! Trodde hon var en vän men tydligen spelar man inte någon roll när man är borta från landet. Jag är väl den enda som vågar gå in i hennes risiga så kallade lägenhet men det lär ju inte hända igen inom en snar framtid. Om hon kanske använde deo, duschade eller slutade röka inomhus för att kompensera för stanken av svett, kattskit och gut-vet-vad så hade hon inte behövt bli den vänlösa horan som hon är! Tycker faktiskt nästan synd om henne... NÄSTAN.

När jag ändå håller på kan jag tillägga att slampan är alkotant som till och med försöker supa ner hennes egna katter för att få lite sällskap som är på samma nivå som henne och för att de inte kan kämpa emot. Så jävla sjukt! Jag säger bara, Marcus håll dig själv och dina kissemissar borta från det där slöddret!

 

Varning killar, hon lär ju ha alla könssjukdommar vid det här laget.

http://chrillos.blogg.se/ - länk till din värdelösa blogg, så alla andra kan se vilken vidrig människa du är!

Just another manic ... wednesday?

När man väl håller på och är produktiv och arbetar är det lika bra att göra allt bra och starta nya projekt. hade tänkt ta min livsstilsförändring (aka bantning) på allvar den här gången. Vilken slags diet som jag ska påbörja vet jag ännu inte, men det lutar åt hälsosamma soppor med lite pumpernickel. Ja, till och med jag vill vara hälsosam; att jag däremot inte orkar är en helt annan sak.
Om jag inte skulle till Tresor ikväll (bästa klubben, duh) så skulle jag ta och städa lägenheten också.

Funderar på att testa bantningspiller också... Don't judge me - I'm desperate!

De blir dock svåra att få tag på, då jag inte är sjukligt fet och inte kan få de utskrivna. Alli är ju receptfritt, men problemet är inte att jag får i mig för mycket fett, utan det är kolhydraterna som jag inte kan hålla mig ifrån.
Ska man behöva köpa de illegalt eller? Är säkert inte alltför svåra att få tag på...


Ingen lust...

Jag börjar kl. 18:00 imorgon och hade tänkt att shoppa innan men jag har förlorat all lust. Just nu och verkligen just nu, har jag bara lust att arbeta och tjäna pengar. När man väl verkligen har förtjänat ens pengar är det inte så enkelt att slösa bort dem som jag trodde... Jag ville festa och köpa kläder och smink men vad spelar det för roll egentligen? Det ger mig kanske en liten kick för stunden men vad betyder det när jag måste lida 12 per dag? Men det finns ingenting som jag kan göra emot det. Antingen tjänar jag pengar och försakar mitt liv, eller så blir jag en hemlös tiggare.

Idag skulle jag och Fredrik till en klubb men Linda blev plötsligt en del av vårt så kallade gäng och hon ville inte klubba (som vanligt..) och Fredrik pratade mest och lyssnade mest på henne så det blev en allmänt dålig kväll för mig.

Har brödbinge:at nyss och är uppsvullen som en kvinna beredd att föda fyrlingar... Jag borde bara sluta äta för det verkar som att jag är allergisk mot ALLTING!

Godnatt iaf, kanske skriver jag senare.

Om du fortfarande läser Marcus så kommentera gärna nån gång.

Ich muss zerstören

Denna månad alltså... Allt som kan bli uppfuckat har blivit det. Allt tack vare en "missplacering" av nycklar. Har inte känt mig normal efter allt som har hänt sen dess. Kan det bero på att jag fick gå "cold turkey" på mina antidepressiva i och med det att jag var utelåst? Hursomhelst så känner jag mig bara självdestruktiv och hatisk just nu. Igår tog det slut mellan mig och Marcus. Var det rätt beslut, var jag ens vid mina sinnens fulla bruk när jag började chatta med honom? Vem vet? Inte jag i alla fall, för jag är ju minst sagt ganska så instabil just nu. Det insåg jag när jag häromdagen ställde mig just vid kanten mellan tågrälsen och perongen. Vet inte vad jag exakt hade tänkt göra, men lokföraren stannade i alla fall ganska så snabbt precis före mig. Det enda jag kan säga är väl att jag ville hålla mina valmöjligheter öppna och om jag verkligen var redo för det så skulle jag ha hoppat. Kan ju inte säga att jag fick svar på den frågan.

Det är väl i alla fall ett tecken på att jag inte borde vara i ett förhållande. Ska jag förstöra något så ska det i alla fall bara vara mitt liv. Marcus förtjänar mycket bättre ändå; för snällare och gulligare människa finns det inte! Jag är känslomässigt hämmad, skapar problem som inte finns och är allmänt en ganska kass människa som inte kan vara i ett förhållande längre än några månader innan jag typ får framtidsångest och bara känner mig otillräcklig och värdelös. I det här fallet var det ju även distansgrejen som spelade en stor roll. Ja, mitt humör är inte på topp idag.

Det värsta jag vet är att såra andra, men det hade nog blivit värre om jag hade väntat.

Smärta kommer dock och smärta går, men ärren finns alltid kvar att påminna en om det.



 

Just nu känns allt bara mörkt och ensamt

 

 

 

När jag känner mig uppgiven


Blah och bleh

Det är lördag. LÖRDAG. Och vad gör jag; jo jag sitter hemma i soffan/sängen och tråkar och deppar. Ezz och jag skulle ju egentligen till Tresor men han fick förhinder. Sen så svarade inte Lara när jag skicka ett sms och bad henne rädda mig från tristessen och Fredrik far aldrig någon annanstans än till gayklubbar ... i alla fall inte med mig. Med Maria och Linda och Co. gör han tydligen det dock... Men man tager vad man haver. *gnisslar tänderna* Don't get me wrong, det kan vara okej och Fredrik är ju alltid bra sällskap men just idag ville jag få mig en egoboost aka uppmärksamhet. Jag förtjänar det efter den här brutala veckan av arbete och brist på Marcus eller egentligen mänsklig kontakt överhuvudtaget.

Ser i alla fall Trainspotting (Ewan McGregor folks!!), vilken jag har upptäckt är en riktigt bra film! Alltså Chrillos, dags att ladda ner om du åter igen kan! Den och såklart Christiane F.! Förresten, de som sett Trainspotting: är inte babyscenen hur jävla äcklig och läskig somhelst!?!?

Run forrest, ruuuun!

Var på stan ett litet tag och kom faktiskt hem med en väska den här gången. Det blev en "Who killed Bambi"-väska efter en veckas överläggande och grav beslutsångest. Jag ansträngde mig faktiskt och tog en bild på väskan, men filöverföringen verkar inte vilja fungera... Kan det vara för att jag råkade somna med datorn och sedan vaknade med att den föll i golvet? 2 gånger? Hm... Måste läggas in i ekvationen.

men seriöst, NU FÅR JAG TA OCH SLUTA HA SÖNDER GREJER!

Jobb imorgon... Hoppas det blir mycket att göra; känner mig grovt uttråkad!


Nå?

...Vad tycks om min nya header? Hade gärna velat ha den mer "blendad" så att säga, men det räckte inte mina tekniska färdigheter till. Eller så gav orken upp; vilket som.

har just ätit lunch, första gången den här veckan - blev pringles. Behöver man nått mer här i livet egentligen? Jag har min dator, mina chips och mina älsklingar, alltså mina cigaretter. Life sure can be sweet sometimes! Dessutom TJÄNAR JAG PENGAR! O.o o.O

Ja, det här är mina pengar.


Achtung stalker!

Hittade den här lite läskiga bilden när jag bläddrade igenom gamla bildmappar. Visst ser det ut som att jag antingen stalkar Lina (lite sådär odiskret jag vet) eller har lejts för att mörda henne?
Annars så såg mitt hår inte alltför dumt ut, ganska fin färg faktiskt.. Hm... *having bad thoughts*

 

På tal om annat så försöker jag att göra en ny header. Är det någon som vet hur man tar bort "damnmyimagination.blogg.se-texten från den förresten? Chrillos?


Jobb jobb jobb

Hallöchen "alla" bloggläsare! På jobbet och har just nu inget att göra... Men pengar generas i alla fall och jag kan kanske ta mig till Skellefteå i tid för att träffa kompisar, Marcus, familjen och kanske hinna med en vända till Piteå för att fara till Pdol (Piteå dansar och ler- festivalen) med Christina och kanske Marcusdarling om han vill följa med. Måste ju se Raubtier som jag är ganska så hundra på ska spela där.

Klart den bästa låten!

 

Sitter just nu vid datorn, sneakar på Wifi och kedjeröker inomhus - don't u just <3 Germany?

Vill speciellt träffa Lina just nu, då hon inte verkar må bra... Min favoritsyster får inte må dåligt! Måste ha ihjäl Christian; han ligger definitivt bakom detta!  Skoja


Naawh!!! Bunnyrabbits!!!



LOOK!

Ordning - Ordnung - Order!

Nu får det sannerligen vara nog! Jag behöver en ny väska! Kan inte gå omkring med en liten partyväska längre när jag behöver en som är lika stor som en elefants magsäck. Me no kidding.

Lista över allt jag egentligen bör och brukar ha med mig utanför hemmet:
  • Nyckel (haha..)
  • Ipoddar (minus en som har avlidit :( )
  • Marlboro + 2st tändare
  • Mobil
  • 2 sorters läppglans/stift + diverse retouchsmink
  • 3 kilos plånbok full av värdelösa encentare
  • liten partyväska
  • Kofta
  • Smycken
  • Damprodukter
  • Diverse småprylar
  • Ibland partytillbehör såsom högklackat och mer smink
  • ..samt en massa tågbiljetter som förvirrar mig vilken jag ska visa kontrollanterna
Har har vi iaf lite smakprover på vad jag skulle kunna tänka mig:

Stor och praktiskt, samt svart och diskret.


Unikare och roligare, men passar inte till allt

Den senaste väskan råkar jag veta att man kan köpa på antingen "Who Killed Bambi?" och "Fluffy White Pink". De är för övrigt väldigt coola butiker med en massa weird stuff, mest väskor dock, av någon konstig anledning. Who Killed bambi ligger vid Eberswalderstr. U-Bahnhof och Fluffy White Pink ligger hmm.. nära Hackescher Markt.

Äntligen!

Nu är allt wieder in Ordnung! Jag har flyttat ut från psykopaten Micha och bor i egen lägenhet som jag får hyra två månader. Orkar inte berätta om hur jag tappader bort nyckeln, bråkade med Micha som aldrig förr och hur det iaf slutade med att jag blev utslängd. Eller ja, fick en halv vecka att hitta lägenhet och transportera mina grejer dit, men med tanke på hur omöjlig uppgiften nästan var så kallar jag det så! Har nu åkt typ 10 vändor från Spandau till Friedrichshain och tillbaka med en resväska som väger mer än två stycken saror och kan säga att jag inte vill göra det igen på ett tag... Det tar ungefär 1 till 1½ timmar att ta sig bara en väg. Nåja, två månader får vara en lång tid för jag orkar inte gruva mig igen! Aaaalldeles för mycket skit har hänt på den senaste tiden för att jag ska orka NÅGONTING mer.

BLÄ och FY FAN!


Mitt nya hår måste ju bli offentliggjort! :D

har typ gått ner mycket i vikt p.g.a. all stress och flängandes omkring utan tak över huvudet. Antar att det Guds sätt att jämna ut det hela. Någonting bra måste ju komma min väg.


Qt

Ett kort litet tips på en av mina favoritsidor, vad gäller bilder på gulliga djur, är http://cuteoverload.com/!

Nawh, fluff bun!


ElEkTrOnIkAOoOoOo

Det är en sån myskänsla man får av elektronisk musik, såsom electro och techno, men samtidigt ger den världens energi och extas i en klubbmiljö... Allt går smoother bara... MYSPYS! Att dansa till det är också lätt, man behöver inte kunna några avancerade danssteg eller dansa med en partner, man kan bara vara i sin egen värld av sköna beats och blinkade lampor.


Tresor och Golden Gate är lätt mina favoritklubbar här i Berlin, skulle så gärna vilja fara till tresor ikväll men ingen annan är ju på för att de alla är technohatare... Such a tragic waste! Lara som dock gillar elektronisk musik är det ju så svårt att planera saker med då hon alltid ändrar åsikt om hon vill följa med eller ej. Och jag har ännu inte kommit det stadium att jag går själv.


Mannen, myten och legenden - The Technoviking!


Rastazöpfe

jag ska med största sannolikhet skaffa rastaflätor! :D Ända ner till midjan ska de räcka och vara platinumblont med svarta slingor - kommer bli hur coolt somhelst! Dessutom får jag äntliiiiigen efter typ 4 år, långt hår! Hurrah and huzzah!


Update: Ansikte

Såhär ser det ut just nu; ganska så bra va? Det gör fortfarande ont varenda gång jag rör i kinden men jag kan åtminstone se! Man måste ju se glaset halvfullt eller? Nej.

Fan jag sminkade mig snyggt igår! Men nu har jag kliat sönder mina ögon lite p.g.a. allergi/smink så de är helt rödsprängda och kletiga, bläää!


Christiane F.

 

 

 

...är Christiane F. Wir Kinder vom Bahnhof Zoo, en tysk dramafilm om en ung tonårstjej som stöter på riktiga problem som tvingar henne bl.a. att lämna hennes familjehem och gå på gatan. Superbra film iaf, som dessutom är baserat på en sann historia.

 

 

Lite kul att jag råkade hitta en bild där det finns svensk text, har själv bara sett den på tyska.

 


Fußball

Tydligen ska jag se fotboll ikväll. Kan nog föreställa mig hundra saker som jag hellre skulle göra, men men vad gör man inte för vänner? Borde man kanske köpa sig en vuvuzela att reta upp Micha med? Typ använda i vardagsrummet och rikta den åt hans rum...

 

 


Depp.

Fy fan vilket helvetiskt liv man lever!!! Hela den här usla jävla miserabla veckan av att ligga i sängen och svettas (32 grader i skuggan!!) utan pengar verkar inte ha fått sig ett slut! Visserligen har jag ÄNTLIGEN fått mitt nya Visakort men har inte kunnat göra någonting av det jag ville. Vad jag ville var att fara ut med några tjejkompisar och festa sen hade jag även "a secret mission" som jag tyvärr inte kan skriva ut i bloggen, men istället blev det att fara med en total främling till Matrix (klubb) och sedan tillbringa hela natten med att försöka smita ifrån denne.

Hade jag inte varit så fruktansvärt arg, ledsen och besviken på de flesta i min omgivning så hade jag kanske inte reagerat såhär, men nu är det så och när jag väl blir upprörd så finns det nästan INGENTING att göra emot det!

Jag håller typ på att bli gravt deprimerad. Vet inte vad det beror på; den här veckan, mina antidepressiva eller bara livet...

Jag vill typ ha sönder allt i rummet, skrika åt alla och hoppa framför ett tåg.

Live fast and die young... Mitt liv, motto och mål.

Det är när man har det som sämst som man inser vilka som verkligen bryr sig om en. Inte många med andra ord. Lina (syrran) behandlar mig som luft, mina föräldrar är för upptagna, Lara säger inte ett knyst, Sheila sticker, Fredrik som lämnade mig ensam i klubben har besökt mig EN gång, Micha KASTAR UT MIG och till råga på allt så är Marcus dryg mot mig i telefonen.

Hmm undra om man kommer ångra det här inlägget imorgon? skriver det iofs lite alkoholpåverkad men men.. Såhär är jag just nu och borde därför inte behöva ångra det, även fast jag kanske har en annan syn imorgon.

Going crazy

Jag tål inte det här nå mer! Jag hanterar inte att sitta instängd en hel vecka utan att kunna göra det minsta lilla! Till råga på allt har Marcus köpt två KITTEHS!!! I want to pet and hug and love them forever!! Ingen med samvete kan väl ändå hålla mig ifrån kitties?? They're so fluffy and cute!!



De här måste vara de sötaste små sakerna i världen btw:
http://www.youtube.com/watch?v=snyS9LS4AlY&playnext_from=TL&videos=HwJm_7JTcR8

Så ambigiös man kan vara...

Två inlägg inom sju timmar! I'm on a flooooow!

Men till saken, jag tror jag har hittat den hårfärg jag vill ha!


Èt voilà!


Eller ska jag köra svart igen? Det skulle va snyggt till den här längden tror jag.. sådär blåsvart med mörka ögonbryn likt Megan Fox... Nog för att jag aldrig kommer se i närheten så vacker ut som henne men det gör jag inte i den här hårfärgen heller.

Kanske man skulle ha hottat upp det ännu mer med turkosa slingor i håret? Hur awesome skulle inte det se ut!? Men det passar ju inte till alla av mina kläder och binder mig till några få stilar endast... men å andra sidan så är jag kanske inte så mångsidig av mig som jag tror; you tell me.

Make up tutorials

Det är vad jag ser på på You Tube nu när jag inte har någonting produktivt att göra. Som om jag var produktiv förut... Man kan faktiskt lära sig mycket mer än man tror, för det finns så djävulskt mycket man kan göra med det! Det är den fattiges skönhetsoperation; eller ja, den som åtminstone har råd med sminks.




Mina personliga favoriter är "MichellePhan"...

 

 

och "Misschievous" vad gäller skills...

 

 


...och "glowpinkstah" vad gäller humor :P

 


Hetta

Det måste seriöst vara 40 grader ute! Det är olidligt iaf, ute som inne. Jag ligger i sängen med datorn (som värmer ännu mer måste jag påpeka) och bara väntar på att solen ska gå ner och på att alla ska sova... Min panik av att bara leva sjunker av någon anledning när alla andra sover... Kanske beror det på att Micha inte närsomhelst kan skicka nått klagomail eller komma och knacka på för att "prata", aka skälla ut mig...  Jag har hursomhelst kommit till den slutsatsen att han måste vara psykstörd; för såhär behandlar man inte en annan vuxen eller en annan medmänniska för den delen.

Jag for till affären nån timme sedan för att slösa bort mina sista mynt på cigaretter. Det kändes halverst fel, då jag för det första for dit för att jag var hungrig... Mina prioriteringar är inte vad de borde vara kanske, men orka bry sig.

RSS 2.0