På Tiden

Det är på tiden att jag skriver ett inlägg, jag vet, men det finns absolut ingenting som jag kan skriva om! Gör jag det dock inte, så kommer jag att tappa motivationen eller helt enkelt glömma bort bloggen.

Ser för tillfället (eller ärligt talat sedan imorse..) South Park och äter chokladkex samt salta kex med pesto. Yes, min diet går super...

På onsdag kommer Marcus hit!! Han kommer nog att stanna drygt 3 veckor! ...Kommer jag att stå ut att bo med en person som jag egentligen bara kännt i 1½ månad? Vi får se... Annars så kan jag ju alltid slänga ut honom - det är ju min lägenhet ;) Nä jag skämtar bara, han är är den sötaste sötnosen av alla sötnosar och skulle inte ens drömma om det.


Decisions decisions...

Ska jag följa med Sheila och co. till en bar ikväll? Jag vill och samtidigt vill jag inte... Magen är uppsvälld, humöret nere och jag har egentligen ingen lust att socialisera efter gårdagen. Samtidigt vill jag ju låtsas vara social så jag kanske kan få bättre vänner än jag "har". Kommer det andra chanser? Förmodligen. Kan jag vara helt säker på det? ALDRIG!

Sheila i sig självt är ju ganska tråkig, men snäll och hittills rätt pålitlig. Resten är några randoms från GLS - språkskolan. Marcus verkar då vara upptagen så det är väl ingen idé att börja prata med honom på msn och på det sättet fördriva tiden tills det blir en ny morgon. Usch bara för att jag måste tillbaka till Bürgeramt då!



Bild från igår, innan the incident.


Der erste Schritt

Skulle anmäla mig idag vid "Bürgeramt" men såklart glömde jag passet och dessutom hade jag tagit fel på min egen födelseort... Kan jag ha sämre flyt den här veckan?? Det enda som jag kan glädja mig åt är att jag åtminstonde tog första steget och tog mig dit - trots min brist på lokalsinne och uppskattningsförmåga av distanser.

Nu till någonting lite mer random och som egentligen inte har med mig att göra:

Katrin Zytomierska (bloggare, bitch och radiomänniska typ) och Bingo Rimér (sleezy fotograf, albino) har fått en son. Ringo Rimér. ...Eh, nu blev det lite fel där va - Bingo och Ringo? Är det inte redan tillräckligt synd om ungen som kommer se ut som en blandning av katrin och Bingo och dessutom måste känna sina föräldrar så döpte de ungen till Ringo - Ringo!!!

Mit 'em Pilsener und Marlboro ist das Leben wieder gut

Fasa! Horror! Trauma! Det värsta har skett! Mer eller mindre.

Eftersom att det är måndag och min rumskamrat Micha då borde vara på jobbet så steg jag direkt upp ur sängen, med minipajamasshortsen och linnet skulle jag in i köket och hämta vatten. Vad jag dock inte visste var att det var "Feiertag", helgdag och både han och hans flickvän var hemma och satt och åt frukost där. Jag höll på att kasta glaset i luften och skrika till min förfaran. Det var ju nästan som om jag gick i underkläder och spatserade in i köket, som om det vore fullt normal. Jag låtsades därefter att det absolut inte var något fel med scenen och gick snabbt och tog mitt vatten, medan jag på ett väldigt konstigt sätt försökte låtsas som att jag alltid håller mina glas över brösten - vad som egentligen var ett försök att i alla fall skyla det faktum att jag inte hade någon BH på mig.


Så anatomiskt korrekt, eller hur?

Nu till annat, har köpt mer av mina älskade Marlboro (<3) och en Berliner Pilsener. Ska se ännu mer South Park avsnitt på webben, då jag nu är inne på en vecka av mitt South Park maraton. Imorgon om gud vill ska jag ut och göra någonting! Jag lär glömma min kamera och vill ändå inte se "turistig" ut så det blir kanske ett par smygkamerabilder - if you're lucky! ;D


I know u <3 Pics

Mitt och Marcus sunda förhållande



Hooters

Finn fem fel på den här bilden!




Lösning:
1. Familjen
2. Barnet
3. Mannen ser ut att kunna vara tuttflickans pappa
4. Mamman gick med på det här?
5. ...okej, kom inte på nå mer.

Varför jag var inne på Hooters hemsida? Nej det var inte p.g.a. the delicious chicken wings in extra hot sauce eller boobsen in extra hot tank tops, det var för att jag är arbetslös och desperat och ärligt talat vore det ju inte lite roligt om man kunde säga att man arbetade på Hooters för att se reaktionerna! Haha

MlöRp

Det här var väl lite överdrivet tycker jag. Att jag skulle vara på samma nivå som typ a-lagarna är ju minst sagt skrattretande och att jag skulle bli orolig efter av ett litet webbtest är ju bara preposterous! ...Vad som däremot bekymrar mig en aning är att jag får så många minnesluckor att jag inte kan minnas hela episoder av mina utekvällar. Som igår. Jag borde, borde, borde borde borde verkligen bli nykterist bara för det! But where is the fun in that? Superseriöst. Vad typ gjorde man helgerna innan man började festa? Jag vill minnas att jag la undan mina barbiedockor när jag var 7. '


Huzzah es ist Frei-tag!

Tänker börja anstränga mig för att leta efter arbete nästa vecka, jamena, det är ju fredag nu så då kan jag ju inte anstränga mig allför mycket om jag vill festa hela helgen! Eller egentligen vet jag inte om det blir något festande alls, men det lät som en bra ursäkt. Har slängt iväg ett sms till Frallebjörn (Fredrik) men har ännu inte fått ett svar. Han jobbar väl just nu... Lyllosen. Eller ja, han jobbar på McDonalds och efter brännskadorna jag har sett på hans armar vet jag inte om det kanske är bättre att vara fattig.

Funderar på att höra av mig till Lara, min enda festbuddy som är kvar här i Berlin. Alla andra har ju åkt tillbaka till sina respektive hemländer. Det är dock lite problematiskt med Lara; har hon inte lust får man inte ett svar och då får man sitta vid telefonen hela kvällen och vänta utifall att. Sen så är hon typ rik så hon vill alltid till de dyraste ställerna och ja.. För det första är det ju dyrt och sen så brukar de sällan vara bra för ett drägg som jag. 


Utsikten från min balkong.
Dålig bild, jag vet, men gömde mig för grannarna. Yes, it's perfectly normal.



Work damn you!

Har tillbringat/slösat bort hela dagen med att försöka förstå det här med bloggdesign, men det verkar hopplöst! Kan det vara för att jag är bakiströg eller beror det på att det är FUCKING IMPOSSIBLE för en vanlig dödlig att få till det helt rätt? Har iaf fått något av en header på plats och tänker sen imorgon eller nån gång i framtiden ta itu med resten.

Färgskalor och bildstorlekar, how I hate you.

btw, vad tycks om min nya header?

Leibniz is the shit

 

Ligger i sängen och frossar i chokladkex och väntar på att hitta någon inspiration till att göra någonting. Det är regnigt ute och då finns det alltså ingen mening med att ta sig ut och uppleva Berlin. Så jag har istället valt att hetsäta och kedjeröka med jämna intervaller. Även en hälsofreak och gudsfruktig människa som jag måste få synda ibland. *host* Har ju inget annat val än att göra det nu när jag i stort sett är "inregnad" i lägenheten. Insnöad kan man väl inte säga med avsaknaden av snö..? *retarded look*

Btw, Chrillos, vilken sida var det som man kunde lära sig om bloggdesign på?

Berlin vs. Skellefteå

Arbeitslosigkeit... Ich will nicht nach einer Arbeit suchen! Ich begehe fast lieber Selbstmord! Warum muss es so schwer sein, sich selbst zu motivieren? Ich konnte technich gesehen zurückkehren und bei meiner Familie wohnen und nichts machen aber wäre das dann nicht schlechter? Ich meine, was täte ich wenn ich nichts zu tun hätte? Ich vermisse ja schon meine Freunde, meine Eltern und meinen Freund aber ich kann nicht für sie leben... Momentan bin ich aber nur unglücklich hier und fühle dass ich nirgendwo Leben möchte oder könnte. Die Möglichkeiten hier in Deutschland sind sehr viele aber was bedeutet dass ohne echte Freunde, mit denen man das leben und möglichkeiten teilen sollte?


Min rosa fas som utlöste en kedjereaktion av hårfärger vilket slutligen resulterade i att jag var tvungen att klippa håret kort IGEN och börja om från början med att spara ut det. NEVER EVER EVER EVER EVÖÖR AGAIN!



Back to business

Imorgon flyger jag tillbaka till Berlin - om Island tillåter det d.v.s. Har just ,med tårar och näsduk, vinkat av Marcus som försvann in i nattens dimma med bussen. Okej, kanske inte så pass dramatiskt, men jag kommer sakna my rockertroll... Stal hans hårband väldigt sneakily som momentum. ...Har också en fejkpistol som råkade hamna med i min BH från den förförra festen. Tyckte det skulle vara en kul grej, hur jag nu lyckades få ihop det.


Tycker han är ganska lik Glenn Danzig på den här bilden och jag en vild groupie som typ försöker våldta hans ben.



All ära till Chrillos (se blogglänk) som agerar paparazzi och nocks som står för festlokal, samt rökarbalkong.

Måndag x10

Alla vet att måndagar suger apröv men den här tar verkligen priset! Eller den kommer göra det rättare sagt, när jag lyckas ta mig upp ur sängen för att börja packa inför tillbakaresan till Tyskland.

Dessa uppgifter inkluderar:
  • Tvätta kläder - how do I do that..?
  • Stryka kläder - varför köpte jag kläder som måste strykas???
  • Trycka ner strykta kläder i väskan och samtidigt inte skrynkla dem
  • Avlägsna smutsiga tallrikar och glas från rummet så det inte tas över av något muterat mögelmonster
  • Städa rummet, då Marcus gör mig besök senare på dagen - han kommer träffa mina päron, gulp!
  • Duscha och diverse åtgärder för att se presentabel ut - omöjlig uppgift redan nu vet jag
  • Säkert något annat irriterande som dyker upp helt randomly

 

Paint is the shit.


Fuck you, you weird german freak!

Jag avskyr verkligen min "Mitbewohner" typ rumskamrat som jag delar lägenhet med i Tyskland! Inte nog med att han tar mycket i hyra för ett skabbigt och omöblerat rum i Spandau - den mest avlägsna stadsdelen i Berlin så vill det aset nu att jag ska betala ca 700 kronor för en telefonräkning, när han sagt att telefontid ingick! Det värsta är väl egentligen hans neatfreak-vanor och hans sätt att behandla mig som världens hemskaste människa då jag glömmer ett glas vid diskhon i två dagar eller dyl. Hans terror skulle jag kunna leva med ett tag dock om det inte nu vore för att det börjar bli för dyrt för mig att bo där. Ska ju nu söka jobb i berlin och ska få tillräckligt mycket pengar av min pappa för att kunna leva i en månad. EN JÄVLA YNKA MÅNAD! Jag hinner ju knappt ut ur dörren på en månad!

Michael Meyer - Ich hasse dich!

blubb blubb

Jag borde verkligen ta och designa om min blogg nu när jag faktiskt ha börjat skriva inlägg, men orka sätta sig in! Spelar ingen roll om det är i skolan eller hemma; jag vill bara inte anstränga mig även när det gäller någonting som jag gillar. Kanske därför som jag typ har gett upp alla mina forna intressen och ambigioner. Just nu vill jag bara ligga i sängen med datorn, slösa bort mina pengar och slösa bort mitt liv. Ser inte poängen med att göra någonting som kommer att orsaka mig mer lidande än det är kul. Kommer man någonsin att vakna ur den här eviga dvalan och bry sig om nått?

Wow, det här inlägget spårade typ. Skulle ju skriva om någonting helt annat och så kommer jag in i en djup monolog om min egen melankoli.

min status är status

I förrgår (tror jag) ändrade jag och Marcus våra singelstatusar till i ett förhållande. Har hittills fått 14 "gillar", samt 6 st kommentarer som mest uttrycker överraskning och gillande. Kommentaren "HOLY SHIT" var väl lite överdriven kanske, jag menar, så otroligt är det väl inte att jag skulle få en kille eller kanske syftade hon på min tendens att lessna snabbt och börja obsessa över nästa piece of meat som fångar min blick? Hursomhelst är jag nu en respektabel dam som inte ens titta på andra, mycket mindre flörtar med dem lite oskyldigt för drinkar och/eller uppmärksamhet. Typ.




MY MAN, so keep your filthy paws away bitches and hoes - i know you want him.

Smider planer mehehe

NOCKS! Dit ska vi! Jag, Chrillos, Marcus och möjligtvis andra random vänner till honom som varken jag eller Chrillos känner. Men det lär bli trevligt och vi kommer säkerligen bli the best of friends med alla dem; efter att vi nått en viss alkoholpromille, d.v.s.

"Den 15/5 spelar de tre skelleftebanden Caydency, Ænimus och Swarn tillsammans på Nocks.
Kvällen blir en dedikerad hårdrockskväll fylld med tunga riffs, melodiös sång och dubbelkaggar"

Så nu till det viktiga: Vad ska man köpa på Systemet? Åå ja, jag har nått den ultimata cool-åldern 20, då jag får stoltsera öppet på torget med systemkassar och se ner på resten av ungdomskräken under 20-sträcket. Måste för övrigt komma ihåg att fortsätta min jakt efter min saknade salmiakki. Annars blir det att ta det relativt lungt med spriten. ...vilket för det första, enligt andra, inte alls är lungt och för det andra inget som jag kommer att hålla.


Yes, inga rockbilder eller dylikt. Det tror jag förklarar hur jag prioriterar.




Just one of those random thoughts

Sanningen är verkligen en subjektiv grej. Och att undanhålla en sanning, är det samma sak som att ljuga? Fan jag bryr mig inte; jag gör båda!

Lägenheten

Ännu en morgon i Linas lägenhet... Bortsett från den fina inredningen och möjligheten till rökpaus utan att behöva gå ner för trapporna, så är det bara helvete att vara här! Det finns varken DVD-spelare eller spelkonsoll - mat eller dryck. Alla fönster (och de är många!) är mot solsidan och med tanke på att jag har bott 8 månader i ett land där solen faktiskt nån gång går ner, så är jag inte van vid att sova i ljus. Och eftersom att jag nu inte kan sova så betyder ju det också att jag måste göra någonting annat för att fördriva tiden tills jag får skjuts hem... men det finns ingenting...INGENTING.




...Och tänker ju knappast vandra in till stan - så desperat har jag ännu inte hunnit bli.
Dessutom så har mina älskade  ipödchen slut på batteri.

Doom and destruction!!!

Shit, insåg just att jag hade 3 (ej ink. detta) inlägg att skriva innan lördag/söndag! Chrillos har redan uppdaterat med så många inlägg (och långa sådana måste jag tillägga!) så nu måste jag ligga i och för det första hitta på någonting intressant att göra så att jag har någonting att skriva om. Damn, måste också komma ihåg att ta bilder annars orkar man ju inte följa med i min osammanhängande och måttligt uttråkande text. Tycker iaf att jag fick till en eye-catching titel till mitt inlägg.

...Hmm vad har jag gjort dessa senaste dagar? Varit med Marcus och plöjt serie efter serie - film efter film. Måste ta och rekommendera serien "Hellsing" en animeserie om en badass vampyr som bekämpar sin egen ras eller art, vad man nu ska benämna dem för att vara politiskt korrekt. Mind you, serien är inget för veklingar - aka twilight fans.




Boom boom krasch

http://www.youtube.com/watch?v=BQAKRw6mToA

Men va faaan! Här skulle jag trixa och vara teknisk och lägga upp videon via you tube-sidan men den ville inte samarbeta. Samma vad gäller internet som inte hinner lägga upp en enda ynka bild innan allt bara kraschar.

Enjoy videon iaf. Klassiker. :P

"komm wir tanzen auf dem Tisch, bis der Tisch zusammenbricht - ha ha ha ha ha"

RSS 2.0