Sara - a bit too much. But I like it.

Orka introducera sig - jag tycker v kör på med lite dekadent fakta om mitt liv. Btw, bloggar från Berlin så ha överseende för mina allt mer dalande svenskakunskaper. K?

Fan, att jag ska behöva börja den här bloggen med att skriva ett tråkigt inlägg om hur jag och Chrille (aka Christina - se blogglänk) skulle supa ikväll men istället så slutade det med att jag gjorde läxan och Chrille däckade av tristess och möjligen sömnbrist..! Det känns som ett dåligt omen, som om jag har rubbat karmabalansen eller någonting. Vet iofs inte vad jag skulle ha gjort för att förtjäna dålig karma, men verkar ha drabbats av den ändå! Alternativt sinnesförvirring.

Annars har vi varit på jakt (såklart med användning av det fantastiska redskapet internet) efter en hunkig tysk åt mig, men skörden var liten, eller rättare sagt obefintlig. Var på helgon.se så det kanske inte är allt för förvånade att allt vi hittade var missanpassade svenska imigranter och kåta tyskar som ville beblanda sig med typiska svenska tjejer. Att dem då sökte sig till helgon, är fortfarande ett mysterium. Tror jag är den enda blondinen på helgon faktiskt, men i och för sig är jag aldrig inne, så det räknas väl inte. Min ursäkt är att jag blivit grovt diskriminerad och praktiskt taget utjagad - med högafflar och allt!

Random btw. Chrille döpte omedvetet och utan kroppskontakt en killes "grej" till Vlad. ("I'm not sure it's big enough to be referred to as a penis")

Imorgon blir det av till Berlins Zoo - so stay tuned! ...Unless we get kidnapped or I get to lazy to blog.

Bloglovin

Verfolge meinen Blog mit Bloglovin

RSS 2.0