Konsten att må skit

Jag har inte mått såhär dåligt på ett bra tag nu... Tror allt bara blev för mycket. Jag har gått omkring i lägenheten som i en dvala men nu allt jag orkar är att ligga i sängen... Orkar inte prata med folk, orkar inte göra någonting produktivt och är allmänt för upprörd och paranoid för att gå ut ur lägenheten. Förhoppningsvis när jag får mitt nya visakort så börjar jag leva upp igen, men det känns väldigt osannolikt med tanke på låg jag känner mig.

Orkar inte ta itu med nått spel eller se nån film och orkar inte göra nått annat för att få tankarna bort från mitt trasiga liv. Allt är bara SKIIIIIT! Det värsta är väl egentligen att jag förtjänar detta då jag borde veta bättre än att bli så full och då jag borde veta att man inte ska vara ensam tjej på nattklubbar.


Blåmärke PÅ ögonvitan - naaaastyyyyy!


Nä nu får det vara nog!!!!!!!

Mitt silverhalsband och korallläppstift förvann också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hysteria

jag trodde inte saker kunde bli värre, men livet har fan överträffat sig själv den här gången och sparkat på mig medan jag redan ligger ner - Micha har bestämt sig för att kasta ut mig ur lägenheten!!! Varför? jo för att jag har för många problem och han vill inte ha de i sitt liv. O.O Hur ofta pratar jag ens med honom?? Det har hänt typ två gånger att jag skickat nått hysteriskt fyllesms pga saker som hänt mig, men annars pratar vi typ bara när han vill skälla ut mig för nått totalt oviktigt.

 

vet inte om det går att se så bra, men det här är Marcus teori om vad som hände i söndags/lördags, av det han uppefattade av mitt hysteriska fyllesamtal.





Random pladdrande

För att undvika en kommande panikattack måste jag låtsas som att allt är okej och att inget av det här har hänt. Nog för att som Marcus sa så har polisen sett värre och de som åskåde det hela eller mig överhuvudtaget den morgonen kommer att glömma, alternativt så kommer jag aldrig att se dem igen.

Nu lämnar vi det där. Måste fortfarande ansöka om ett nytt kort, men det kommer iaf att hindra mig från att dricka på en vecka iaf. Nog för att att dricka mer brukar lösa de flesta av ens sorger... för ett tag.

Så vad sägs om en makeover? Ska jag kanske färga håret mellanblont så jag inte får utväxt och dessutom kanske kan spara ut min normala hårfärg? Varför jag skulle vilja det vet jag inte, men tänk teoretiskt.



jag tänkte mig väl nått sånt här...

Värsta natten...

Orkar inte riktigt gå in på det hela med jag blev slagen igår. Minns inte av vem eller varför. Sen så har jag förlorat min plånbok, ena favoritklackeskon och mina cigg, samt dränkt ena ipodden i vodka. Jag har pratat med polisen blivit räddad av nån tant och allmänt skämt ut mig.

Så nu ser man ut såhär:


Utgång säger jag!

Wooo! Min motivation är tillbaka! Jag vill dansa förståndet ur mig! *Notera att jag inte skrev supa förståndet ur mig. Har inte planerat att dricka men vi får se hur det blir. Huvudsaken är iaf att dansa och allmänt go crazy lite grann.

Här är mitt smink för i afton; det är en urkass mobilbild som inte gör mitt smink rättvisa på något sätt och sminket kommer se diskretare ut i en klubb men men...



Kanske man skulle lägga upp en sminktutorial?

GMF

Gaykväll på klubben Weekend och vem måste agera faghag och följa med kompisen om inte jag? Nä, det blir säkert kul - det är ju electro! Duuuuh! Det blir ju alltd kul då! Sålänge man inte hamnar i trubbel eller nått sånt eller blir dumpad på dansgolvet för att kompisen vill ragga upp nån kille. Varför sa jag ja vet jag inte, hade ju lätt kunnat stanna i sängen och lyssnat på skön electro där och bara slöat i några timmar, hehe. Det hade kostat mindre dessutom.

sammanträffande?


 

Varför var det att en tiondel av en sekund då kameran for över då jag visade klyftan (ej medvetet får jag påpeka) så blir min videobild ändå det? Det är varken i början eller i slutet, bara helt random! I smell foul play... Iofs med tanke på mitt titelinlägg så ser det ganska passande ut nu, när jag tänkte på det... Hehe, lite kul ändå

BuSteD O_o

The end of the world has come for Sarchen, her reign of power has been come to an end. 'This was a a bloody end - as if she was struck down by lightening from God himself!



HER BOYFRIEND FOUND OUT ABOUT HER BLOG!!! o_O



Hur hände det när man tycker att man är extremt noga med att ta bort ens bloggflikar och och är ännu nogrannare med att blogga när man är hundra procent säker att man inte löper risken att bli upptäckt! Okeeeej, visst, jag har kanske två gånger råkat ha uppe en länk och kanske struntar i att ta bort bloggmallbilderna från skrivbordet men ändå! Huuuh! Ändå!

Kommer detta att påverka ens annars så måttligt ärliga bloggande..? Kommer man att tvingas bli partisk, undvika att publicera vissa aspekter och händelser av ens liv? We may never know, or that is to say... you won't.


 

Inte alls så seriöst egentligen, men på tal om den så funderar jag på ha som header, efter viss rekontruering d.v.s.


What the fucketi-fuck?

Vaknade klockan 23:00 idag!! Snacka om att förstöra ens dygnsrytm!  Hell and flaming gargoyles!!! Hade ju grejer att göra idag!

hade en bra midsommar kan jag ju iaf nämna, nog för att om man stiger upp klockan 23:00 nästa dag är det som underförstått.

Förresten, kolla in det här klippet; det är så jävla bra elektromusik! Still not gone over completely to the dark side but yes, I have dipped my toes into the water of darkness!


Midsommar och mjölkprotein

Bleh >.< Det är tydligen midsommar och just då ska jag såklart ha världens reaktion på philadelphiaosten som jag åt gårdagen. Kommer bli en riktigt mysig dag... På tal om det så har jag ingen aning vad jag ska göra! Fick precis ett sms från Maria (också svensk i Tyskland) och tydligen är alla (d.v.s. hon, Linda och Frallebjörn) vid Spreen och gör nått. För det första tar det 1½ timme tills jag kan ta mig in till centrum och sen så har jag inte gjort mig klar och för det andra så har jag inga pengar på mobilen så jag kan inte svara förrän jag är där och köpt mer pengar till mobilen hos O2 (ung. som telia), och då lär de ha stuckit någonstans/gör någonting annat.

What to do... ska jag bara strunta i det hela och sova bort dagen? Skulle gärna göra det, men jag tål inte att inte svara när nån försöker kontakta mig så jag lär måsta fara in till stan ändå, så då kan jag likagärna försöka hitta dem. Yes, it's all very complicated in my head.

Hata tvångsfestande.


Money Money Money

..ain't it funny, in a rich man's world?

Pengar pengar pengar - jag behöver det, jag vill ha det och jag måste få det! men HUR? Jag vet, det är bara man "skaffar" ett jobb, men bor man i ett främmande land och dessutom inte har mer (än) än en gymnasieutbildning är det svårare än så! Dessutom vill jag inte slita häcken av mig för en usel lön och utan möjlighet till utveckling, utan jag vill ha en riktig karriär - NU! Men vad ska man göra, vad lönar sig, vad är roligt och vad passar mig? Jag vill ha snabba cash och för stunden inte behöva tänka på framtiden eller någonting för det hela.


Annars blir det väl att köpa de där hookerbootsen; för inte tänker jag bli hemlös!
Okej, kanske inte så seriöst, men jag tror jag lyckats förmedla hur desperat jag känner mig just nu.


Paper Planes

Har precis vinkat av Marcus som flög tillbaka till Sverige... Känns nästan konstigt att vara själv när i princip har varit ihopväxt med någon annan i tre veckor, men allt lär återgå till det "normala" snart. Visst är det inte kul att behöva säga hej då till ens pojkvän, men lite härligt också att nu få tid att tillbringa på en själv och vad som egentligen är viktigare än att slösa bort tiden på gosande; hur trevligt det nu är.

Det ska bli:

  • Mer bloggande
  • Fucking diet igen...
  • jobbsökande
  • Äventyr!!!
...plus försöka ta reda på vart min mobilladdare har tagit vägen. Jag anklagar dig Marcus! You come back to germany and bring me my cable back! And alsooo I want to snuggle. :P



Kamerahora

Jag och Marcus äter fyllekäk på McDonald's

Tycker själv att videon vart skitrolig, men det är jag kanske ensam om.

 

Btw, såg detta imorse:

 

Det här måste nog vara rekord för unika besökare! Det suger allmänt, men tydligen sög det allra minst igår!

WHO ARE YOU??


Önskan

Det jag vill just nu är följande:

  • Att jag ska lyckas hålla min diet och gå tillräckligt mycket ner i vikt att jag blir nöjd
  • Hitta ett jobb jag trivs med
  • Hitta en utbildning som leder till nått
  • Få ordning på mitt liv
  • Bli mer organiserad och diciplinerad
  • Flytta från helveteslägenheten
  • Bli hälsosammare
  • Lyckas hålla mig från att förstöra mitt hår och kunna spara ut det
  • Lycka.
Hopplöst.

En alkoholists dagbok...

Jag borde döpa om den här bloggen till en alkoholists dagbok, för det är mitt liv nuförtiden - fest. Att jag faktiskt fortfarande inte är pank är ett under. Men det är väl egentligen det minsta att oroa sig över. Att få minnesluckor varenda gång man dricker är knappast ett bra tecken. Och de få kilon som jag lyckades bli av med av min långa och intensiva bantning kryper väl också på igen, då man såklart MÅSTE fyllekäka då man druckit; för att inte tala om kalorierna man intar genom drinkarna! Allt känns så jävla bra när man väl gör det, men sen dagen efter så inser man att man bara har sagt en massa som man inte borde sagt, ibland skämt ut sig, kastat bort pengar, rökt sönder halsen och gått upp i vikt.

Ibland tänker jag bara att jag är ett jävla waste of space.


Blåmärkena invaderar!

Från igårkväll då jag (tydligen aspackad) kom hem och väckte upp alla med bland annat ringklockan och mitt fall i hallen.


...Visste inte att man kunde få blåmärken på handflatorna, minst inte av ett litet fall, men there you go. Har även fått blåmärken och bulor på benen och de i kombination med de andra tusen som jag har utspridda ser jag ut som antingen en mänsklig julgran eller ett leukemibarn.

Sneaky Sara

Sitter med Marcus i sängen, på motsatta håll och smygbloggar då jag egentligen ska skriva mitt CV. Mehehee... Har ju ändå varit en vecka sedan sist och Chrillos ligger ganska före mig. It's all for a good cause, med andra ord.

Finns egentligen supermycket att skriva om, bl.a. hur jag kämpade med en påtänd kokainmissbrukare om min sko som han försökte springa iväg med medan marcus ringde polisen, eller hur jag och Marcus satt utanför Tresor (klubben) och bråkade vilket slutade i tårar och många ord som vi nog båda ångrar. Jag har fått varenda pojkvän jag har haft att gråta nu.. Vill gärna veta vad det är jag gör för att orsaka detta sorgliga och smått pinsamma fenomen.

Här är iaf en några bilder, som kompensation för bristen av inlägg:


På U-bahnen


I tresor, då jag av någon grund jag inte kommer ihåg fick näsblod och blödde ner mina kläder och allt annat i min ägo för övrigt. A classic Kodac moment.


Jag på tuben. (Ej officiell egobild, då Marcus tog bilden)

Boys boys boys

http://www.youtube.com/watch?v=ObyDKXHHshM

 

Tack till följande av mina pojkvänner som ställde upp på bild:

  • Johnny Depp
  • Jason Isaacs
  • Thomas Kretschmann
  • Matthias Schweighöfer
  • Til Schweiger
  • Ralph Fiennes

...Fråga mig inte om anledningen till varför jag gjorde det här inlägget. Det finns ingen.

RSS 2.0