Dryyyygt!

Nu vill jag seriöst bara hem!

Det blir väl så när man har planerat någonting som inte blir av, såsom Sverige-resan som skulle skett redan förra fredagen. Men jag får väl se till att ta mig igenom den här pissveckan också och det skadar ju inte att packa om resväskan en fjärde gång; det är viktig planering det här! Jag måste strategiskt försöka förutspå vilket väder  det blir och vilka tillställningar som kommer att hållas, så jag vet vilka kläder jag ska ta med mig. Fast det blir väl förmodligen att jag tar med mig 90% festkläder och ett par vattenotåliga skor som inte passar till någonting. Bra att jag är förberedd på det i alla fall. :)



Picknickarna

Egentligen är det ju meningen att jag ska vara på min diet, men när Frallebjörn kommer med födelsedagsblåbärskaka (ja, långt ord, men försök hänga med ;) )går det inte att stå emot! Men oroa er icke, det blir att fortsätta på måndag, då min bakfylla förhoppningsvis gått över. ..man vet aldrig med bakfyllor; de är sneaky little devils.. Här är lite tråkiga bilder att skumma igenom, när tristessen vuxit sig för stor:



Nom nom nom!

Fredrik - annars känd som Frallebjörn/Frallchen/Frallis/Fralle/Frallo(o.s.v.

Guldlock

Die Spree och en båt, som för övrigt det spelades Rammstein på - väldigt passande tyckte jag.

allmänt mysko grej

Yes, jag har foten i modellbranchen inom en snart framtid

Ja ansiktet flyter ut, men skärpan på min mobilkamera måste beundras!



Sjuk men med choklad

Såg att mitt inlägg fått en kommentar! Det gillas så mycket att jag tror jag skriver ett till.

Tänkte köra ett "veckans uppdrag", till vilket jag dessväre inte har några fanciga bilder (här byggs engelska ord om, ja), men det får bli en utmaning för därnästa vecka. yes?

1) Hälsovecka (vilket egentligen betyder ät-så-lite-som-det-går-vecka, men det skulle låta så negativt)
2) Fara till Bürgeramt och skaffa ett aufenthalt-blablabla, för att kunna stanna här i T-land
3) Söka arbete i nån sweatshop, alternativt café
4) Kämpa mot mitt shoppingproblem och inte införskaffa ett enda nytt plagg (vet redan att jag kommer bryta den..)

Dagens händelser är väl inte så speciella... Har varit sjuk och legat i sängen och sett south park med tysk dubbning, vilket inte helt ska klankas ner på. Är det inte så att man vill skjuta sig i huvudet så går det att ses på; det är iaf min filosofi!

na jetzt wünsche ich euch einen schönen Tag noch :)


hehe vi säger att jag blev kidnappad..

Okej, nu kanske man skulle ge sig på ett tredje försök att blogga. Varför? Därför. Eller för att jag nu nått botten av tristess. Påsklovet är alldeles för långt och det säger mycket från en som annars HATAR skola. Men då jag ännu inte fått mitt efterlängtade påskägg så finns det ju inget annat för mig att göra än att vänta tills posten åter igen rullar.

Inte för att jag är alltför brydd, men lite kommentarer skulle uppskattas av en uppmärksamhetsh*ra som jag och därför måste jag komma på en strategi för att få min blogg att verka intressantare.

1. Bilder
2. En roligare layout
3. Ämnen som berör/chockerar

..lite svårt dock, när man är lat, inte har någon fantasi eller nått att skriva om

RSS 2.0